Info o češtině do G3

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 11.9.2006 16:15 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Přinášíme vám informace o dění okolo Gothic 3 v ČR. Manažer obchodu Xzone.cz, Martin Schovanec, nám poslal mail, kde vše objasňuje. Citujeme:

Datum vydani Gothic 3 v Evrope bylo stanoveno na 13. rijna, v tento den by podle slov distributora mela byt hra na 99% k dostani i v CR a cesti hraci se tak spolu s celou Evropou budou moci ponorit do uzasneho sveta Gothic bez zadneho dlouheho cekani, jako tomu bylo u druheho dilu.


Nejcastejsim dotazem poslednich dni byla ale cesitna do Gothic 3, "Jestli bude do hry cestina..", "Jak si ji muzu zajistit?" apod. Na vsechny prinasime odpoved. Distributor SeveN M se rozhodl, ze se do prekladu hry pusti sam, resp. ve spolupraci s fanousky serie a zkusenymi prekladateli her, se kterymi nyni projednava podrobnosti. Po jejim dokonceni a schvaleni v JoWoodu ma pak v planu ji distribuovat ve forme patche zakaznikum, kteri si drive koupili anglickou verzi.


Nasi zakaznici se ale nemusi o nic starat, az bude cestina hotova a SeveN M ji uvolni k distribuci, tak vsem majitelum u nas zakoupene hry Gothic 3 (at jiz v bezne verzi nebo sberatelske edici) ji posleme zdarma na CD az domu.


Martin Schovanec také napsal, že o sběratelskou edici Gothica 3 je skutečně velký zájem. Během týdne, co ji má Xzone.cz v nabídce, byla rozebrána více než polovina kusů přidelěných Xzone. Pokud stále váháte, měli byste si pospíšit a sběratelskou edici předobjednat za 1499 Kč. Pokud tak učiníte prostřednictvím našeho shopu, přispějete tím malou částkou i na chod našeho webu.
Načítám data ...
Nahoru