Obrázky z Artbooku

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 13.9.2006 11:15 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Server halycon.de zveřejnil další dvě stránky z knihy "The Art of Gothic 3". Jsou již známé, ale tentokráte ve vyšší kvalitě, takže lze přečíst text.



Přinášíme vám překlad stránky z monstry. Jedná se o komentáře vývojářů k jednotlivým monstrům, ve směs neobsahují žádné závažné herní info, ale pokud přeci jen nechcete o monstrech nic vědět, nečtěte.

Zde je variace Hornrammera, u níž nebylo dlouho jasné, zda se ve hře objeví. Nejdříve jsmem mysleli, že bychom do hry mohli zapracovat mužské a ženské Hornrammery. Ale jelikož by to byli vedle lidí jediní tvorové, kteří by byli rozděleni na pohlaví, usoudili jsme, že by to stálo spousty práce a efekt by byl v podstatě žádný.
Hlava hydry. Hydra je stvoření, které by mělo být především vyvoláno magií.
Zde je jakýsi druh "prasete na steroidech", které od nás dostalo pracovní název "Killerschwein" (prase zabiják). Ve hře se jmenuje "Ripper". Nicméně s designem nejsem zase tak úplně spokojen.
Mike Hoge jednoho pozdního večera vyslovil přání mít ve hře stvůru a lá chiméra, kvůli čemuž jsem navrhl tohoto "Tempelwächtera" (strážce chrámu). Normálně bychom tak krátce před koncem vývoje nové monstrum do hry nezapracovávali, ale ten nápad byl tak dobrý, že jsme jej během víkendu do hry zapreparovali. Střední část těla jsem si "vypůjčil" od důlního červa.
Krötor (překrásný název) mi pořád trochu připomíná tupého žraloka. Texturovat hladkou plochu byla jedna radost.
Načítám data ...
Nahoru