Recenze v Doupěti

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 19.10.2006 14:14 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Tuzemské plátky přicházejí se svými recenzemi. Včera jsme psali o LEVELu, dnes je na řadě Doupě. Aktuálně vydané číslo (99,90 Kč s DVD) obsahuje mimojiné třístránkovou recenzi na Gothic 3. V článku se například píše:

Souboj titánů. Tak se dá nazvat letošní vydání dvou nejočekávanějších RPG, kterými jsou samozřejmě The Elder Scrols: Oblivion a Gothic 3. Pokud bychom měli být trochu škodolibí, v případě Oblivionu můžeme říci, že na začátku roku 2006 mu přineslo slávu to, co měl Gothic 2 už před třemi lety. Skvělý svět plný postav, které žijí svůj život, plně nadabované dialogy, propracovaný soubojový systém a vynikající grafika. Především na americkém trhu však Gothicu 2 zlomilo vaz vskutku nemotorné a komplikované ovládaní, které odradilo mnoho hráčů ještě dříve, než do hry stihli proniknout.


Gothic 3 inkasoval od recenzisty pouhých 8,1/10 (mínusy podle redakce: délka nahrávacích časů, velké množství chyb a krvavé hardwarové nároky) a následující verdikt:

Skvělá hra, s obrovským potenciálem, kterou budete chtít hrát i přes strašlivé množství chyb a krvavé hardwarové nároky. Gothic 3 je Daggerfall roku 2006.
Načítám data ...
Nahoru