Nové povídky

Sekce: Fanart / Vydáno: 6.3.2007 18:05 / Autor: Paulie / Trvalý odkaz
Dnešní aktualizace bude v novinkovým stylu. Nejprve je tu sáhodlouhá povídka od Mudr. Kapavky s názvem Caragul. Rozhodně ji všem doporučuji k přečtení.

Pohlédl jsem směrem k bráně, vedoucí do Horní čtvrti a srdce mi sevřela neblahá předtucha. U brány se hádali dva paladinové s jakousi vysokou postavou v černé robě. Divoce gestikulovali a zdálo se mi, jako by se jí snažili zastavit v cestě. Nevím proč, ale v té chvíli jsem si zoufale přál, aby se jim tu divnou bytost podařilo zadržet. Mé přání však nebylo vyslyšeno, protože oba paladinové se náhle zhluboka uklonili a uvolnili hrozivému stvoření cestu.


Další novinkovou povídku je Osud nejistý od Lollanda.

Ten už byl někde za městem, pořád utíkal a radši se neohlížel. Když už město bylo daleko za jeho zády, za kopcem, za řekou, zastavil se. Sklonil hlavu, ruce v bok a zhluboka dýchal.

Podíval se, kolik že to vlastně v měšci má. Otevřel měšec, v tu chvíli padl v mdlobách na zem. V tom spěchu popadl měšec s hliněnými kuličkami. Může se zdát divné, že 20 letý muž má cvrnkací kuličky, ale nedávno se svými přáteli pořádal, lehce podnapilý, turnaj v kuličkách, proto taky už neměl žádné skleněné...všechny prohrál.


A jako poslední je tu 2.díl komixu The new paladin od Skutera.
Načítám data ...
Nahoru