Revize komixů, komix...

Sekce: Fanart / Vydáno: 28.3.2007 11:15 / Autor: Paulie / Trvalý odkaz
Dřív než se dostanu k vlastní aktualizaci, dostal jsem za úkol informovat vás o dění v Czech Mod Development Teamu. Kromě pár nových programů je na stránkách ke stažení nový midimod od Shadowmercenaryho z názvem Scavengers Season.

Pro dnešek jsou tu dvě zbrusu nová díla. Prvním je povídka Návrat Temna od T@mm$.

Roland se dostal k moci stejně tak rychle, jakým tempem nyní probíhalo osvobozování zbytku Myrtany. Bývalý vůdce rebelského tábora Okara, který se po několika udatných činech, zvláště pak hrdinského osvobození Sildenu a Montery, stal skoro stejnou legendou jako Innosův Vyvolený. Ten sice celé povstání vůči skřetům zapříčinil a výraznou část ho i vedl, ovšem ta druhá půlka vítězství se přičítá právě Rolandovi za podpory zbývajících rebelských vůdců. Ti však v krvavých bojích, ač čestně, do jednoho padli a celému zbytku královské armády nakonec tedy velel jediný člověk: paladin Roland. A tomu se nakonec po vítězství nad skřety dostalo té nejvyšší cti: Byl jmenován vůdcem královských paladinů, a to dozajista po právu.


Druhou novinkou je Mikilikův komix s názvem Gomezův návrat.

A tím uplně posledním je revize komixů. Během posledního týdne komise FanArtu prošla všechny komixy a provedla čistku. Některé komixy jsou odstraněny na žádost autora případně po domluvě s autorem. Konkrétně jsou to tyto:

Bitva o Khorinis
Black scavenger
Cesta vraha
Khorinis in danger
Mud and Me - druhá řada
Ordinary life of dying bandit - druhá řada
Pirates from Jharhendar
Starý tábor aneb denní rutina
Načítám data ...
Nahoru