Velikonoční aktualizace

Sekce: Série Gothic / Vydáno: 9.4.2007 16:35 / Autor: Paulie / Trvalý odkaz
Hody hody doprovody, dejte vejce malovaný... Menší velikonoční nadílku pro vás máme i my. První věc se Gothica týká sice jen nepřímo, avšak rozhodně je o co stát. Gaspy sjednal exkluzivní interview s Michalem Balaszczukem, vedoucí postavu společnosti CD Projekt, o připravaném RPG hitu Zaklínač. Kromě otázek na vlastní hru Michal vyjádří i své sympatie ke Gothicu. Čtěte v sekci Gothic 3 - Články.

Wooky sepsal různé tipy z Gothica 1 a doplnil tak sekci G1 - Tipy a triky, která současně prošla celkovou inovací.

Doplněny byly také databáze předmětů v G3 sekci. Kokrétně se jedná o amulety a prsteny. Nově přibyla databáze trofejí od Theonina. Obrázky zpracoval Charly, české názvy Milhaus.

O většinu dnešní FanArt aktualizace se postaral VMC. Nejprve je to zbrusu nová povídka Není skřet jako skřet.

Dlouhou dobu se kromě chrochtání nic nedělo. Potom však přišel se svým nápadem Gnár. Tvrdil, že pokud půjdeme stále na jih, tak nakonec vylezeme na severu v Nordmaru a napadneme tamější obyvatele ze zálohy. Do toho se však přimíchal Shadak, který se pokoušel přesvědčit ostatní, že pokud půjdeme na jih, tak dojdeme ještě víc na jih a dostaneme se tak moc na jih, že nás prý spálí slunce. Atmosféru vyprávění dodávala vůně rebela, který se nám trošku připálil.


Dále je tu další ze skladeb od VMC. Tato nese název Lands Of The Magic Ore.

A nakonec je tu 3.díl komixu Gomezův návrat od Mikilika.
Načítám data ...
Nahoru