Xzone otevírá prodejnu v Brně

Sekce: Obecné, internet / Vydáno: 1.8.2007 08:22 / Autor: El Kamil / Zdroj: xzone.cz / Trvalý odkaz
Nakupování her přes Xzone je pro hráče z Brna a okolí ještě jednodušší. Nyní si zakoupené hry můžete vyzvednout přímo v v nové prodejně na ulici Česká (kousek od Svoboďáku). Pokud si navíc v této prodejně zakoupíte hry za více než 599 korun, dostanete další hru ZDARMA! Na výběr je několik stovek kusů více titulů.

Za připomínku také stojí, že na Xzone si můžete objednat jedny z posledních kůsů sběratelské edice Obliviona. Jste-li fandy této série a ještě ji nemáte, neváhejte.

Koncem října se na pulty obchodů dostane toužebně očekávaný Zaklínač. Již nyní jej na Xzone můžete předobjednávat se spoustou bonusového materiálu za velmi příznivou cenu. Sběratelská edice s ještě větším počtem bonusů je také k předobjednání. Hra vyjde kompletně v češtině.

Závěrem odstavec o Two Worlds. Nejenže si tuto hru, která vyjde již 10.srpna na Xzone v češtině, můžete předobjednat, dokonce pro vás Gaspy připravil článek Gothic 3 vs. Two Worlds včetně interview s Miroslawem Dymkem, výkonným ředitelem vývojového studia Reality Pump, které za Two Worlds stojí. Majitelé XBOXu 360 navíc ocení Royal edici se spoustou příslušenství.
Načítám data ...
Nahoru