Konec léta na Xzone.cz, G2 za 149,-

Sekce: Obecné, internet / Vydáno: 16.9.2007 08:45 / Autor: El Kamil / Zdroj: xzone.cz / Trvalý odkaz
Konec léta se blíží mílovými kroky a tak jsem po delší době připravil aktualizaci s inzercí her na Xzone.cz. Podotýkám, že kliknutím na odkaz na hru v této novince a následním objednáním jakéhokoli titulu automaticky přispíváte malou částkou na chod těchto stránek. Všem, kteří tak učiní, díky!

A co vám tedy dnes doporučíme? Začnu poněkud ne-fantasy hrami. Vyšel Bioshock, vysoce hodnocený kousek za skvělou cenu a navíc v češtině! Je to už nějaký pátek, co se sérii The Sims těší obrovskému zájmu hráčské populace. Nedávno byl vydán další datadisk, tentokráte s názvem Šťastnou cestu (čeština je samozřejmostí).

A zpět k našemu soudku vína. Gothic 2 byl slevněn na neuvěřitelných 149 Korun. Kdo jej doma ještě nemá, nechť to napraví, protože pochybuju, že cena může ještě klesnout. Již v listopadu vyjde očekávaný titul Hellgate: London. Pokud si hru předobjednáte, dostanete k ní zdarma akční RPG (pouze předprodej nebo do vyprodání zásob).

Nemohu opomenout pecku, která se chystá už za několik týdnů vtrhnout na trh - Zaklínač. Balení hry obsahuje spoustu bonusů a samotná hra je navíc kompletně česky!
Načítám data ...
Nahoru