Mód Golden gate

Sekce: Modifikace / Vydáno: 15.7.2008 18:27 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Už dlouho předlouho jsme pro vás neměli něco nového ohledně módů pro Gothic. Až konečně dnes. Tonyskate pro Vás sepsal info o připravovaném polském módu, který bude k dispozici i v angličtině, Golden gate.

Mód je stále ve vývoji a jeho datum vydání není známo. Co se týče jeho příběhu, více nastíní následující odstavec.

Po nastolení harmonie (mír a klid) v Myrtaně (Gothic 3) se bezejmenný hrdina vrací zpět na ostrov Khorinis. Tady ovšem zjistí, že do Jharkendaru byla vyslána expedice Paladinů vedená Lordem Hagenem, kteří se chystají zlikvidovat místní piráty. Piráti od odchodu našeho hrdiny získali nového vůdce Hannibala a stali se extrémně nebezpečnými. Země Jharkendaru vždy náležela bohu Adanosovi, ale poslední dobou je zde více a více hněvu Beliara a to nejen v podobě skřetu, kteří sem také odcestovali. Tento mor se začal šířit poté, co jeden z vesničanů objevil tabulky s nějakými instrukcemi a byla vyvolána Zlatá Brána (Golden Gate - Złote Wrota). Bezejmenný hrdina se rozhodně opět nastolit pořádek a tak znovu odchází do země Jharkendaru...



Více informací o módu najdete v sekci Módy - Golden gate. Screenshoty si můžete prohlédnout na oficiální stránce tvůrců. Diskusi k módu samozřejmě najdete na Gothicz fóru.
Načítám data ...
Nahoru