Forsaken Gods ve světě

Sekce: Gothic 3: Forsaken Gods / Vydáno: 10.12.2008 10:50 / Autor: El Kamil / Zdroj: worldofgothic.de / Trvalý odkaz
Od vydání datadisku uplynuly již bezmála tři týdny, tak přichází čas na menší bilancování. Podívali jsme se na to, jak hodnotí Forsaken Gods zahraniční servery, a zde pro vás máme naše poznatky.

Na americkém serveru IGN.com "získal" datadisk úchvatné hodnocení 3.5/10. Recenzent poukazuje hlavně na množství bugů, problémy s výkonem a vysoké HW nároky. Hodnocení od IGN je pro hru důležité a když dostane tak slabou známku, určitě se to negativně projeví na prodejnosti (nejen) v Americe a hlavně to ovlivní hráče i do budoucna, ať se to JoWooD snaží kamuflovat jiným jménem sebevíc.

Že poté posbíral datadisk relativně lepší hodnocení po německých "no-name" serverech, to svět moc nezajímá. Ale přesto - GamerLobby.de dal hře 72%, přičemž vyzdvihl atmosféru, systém charakterů a zajímavé úkoly. Totéž zmiňuje i server GameCaptain.de, ovšem hodnocení je "jen" 58%.

Dále už jen stručně - 4players.de 20%, gamestar.de 71% a pcgames.de 64%.

Pokud si JoWooD myslel, že zaútočí na americký trh, bude nejspíš muset přejmenovat všechno, aby tamní lidé nepoznali, že Arcania je další pokračování série, jejíž předchozí dva vydané tituly byly betaverze...
Načítám data ...
Nahoru