Chystá se překlad módu Wanderer, Peklo IV.

Sekce: Modifikace / Vydáno: 5.2.2009 16:32 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Betatest překladu módu Khorana finišuje a už tu máme oznámení dalšího chystaného překladu. Tonyskate, který to opět vše organizuje, se chystá na překlad módu Wanderer a hledá schopné překladatele s dobrou znalostí němčiny, kteří by se chtěli podílet na překladu. Pokud splňujete tyto kritéria, hlaste se v tomto tématu na Gothicz Fóru.

Mód Wanderer se odehrává v blízké budoucnosti (nebo minulosti). Americký super špión (Wanderer) je pod krytím tuláka vyslán do Ruska. Tady je jeho úkolem zjistit vše o zbraních hromadného ničení, jež se vyskytují pouze zde. Demokracie už dávno vládne téměř v celém světě, jen tady v tomto temném koutě planety není vymalováno oranžovou barvou, na označení bývalé hrozby. Všechno jde hladce, dokud se hrdina nesrazí s Ruskou nynější realitou. Výcvik ve špionážní škole vůbec nepomáhá, činy místních obyvatel nemají žádné rozumné vysvětlení a logika našeho špiona uvázla na mrtvém bodě...

Wanderer v bodech:
- originální atmosféra, která ještě nikdy nebyla propojena se světem Gothic
- šílený humor, questy parodující filmy, události ze života a vtipy
- 3 nové lokace
- nové předměty, nová monstra a odlišné nové obličeje
- přes 50 nových questů a přes 100 NPC postav
- hrací doba přes 30 hodin
- skutečné zbraně boje zblízka (láhve, pálky...)
- dva druhy střelných zbraní lehké - pistole, pušky a těžké - granátomet, plamenomet atd.
- různé postavy jako politici, celebrity a filmové charaktery

A konečně na závěr dnešní aktualizace poro vás máme již 4.část komiksové série Peklo od JENIKA. Čtěte v sekci Fanart - Komiksy.
Načítám data ...
Nahoru