Vymyslete jméno pro tábor v Arcanii

Sekce: Arcania: Gothic 4 / Vydáno: 14.2.2009 11:30 / Autor: El Kamil / Zdroj: worldofgothic.de / Trvalý odkaz
Poslední dobou se na německých fórech šířily stížnosti na to, že jména použitá v Arcanii nesedí do prostředí Gothica. Spellbound nyní dává příležitost nám, fanouškům, vymyslet vlastní jméno pro jeden z táborů.

Tak tedy. Představte si tábor, který leží uprostřed bažiny. Žije tam hrstka lidí, kteří musejí čelit vlhkosti, mlze a krvavým mouchám. Loví zvířata, sbírají rostliny a ovoce, aby mohli obchodovat s mocnou frakcí v bažině. Pro radost pěstují trávu z bažin a bohatě ji konzumují. Co jiného by taky člověk mohl dělat v tomto nehostinném prostředí se subtropickým klimatem? (Náčrt vám zprostředkuje malý pohled na vzhled chatrčí v táboře.)

Hledá se jméno pro tento tábor ("Swampcamp" - tábor v bažině - není dostatečný!). Každý soutěžící může zaslat jeden návrh. Takže dejte si na tom záležet a pošlete jej do 20.2.2009 23:59. Nebude žádná porota, protože výsledné jméno budet vybírat vy všichni v hlasování.

Tábor bude samozřejmě pojmenován, jak vítěz hlasování navrhnul, a vítěz také bude uveden v credits hry. Okay, takže jděte do bažiny a do tábora. Těšíme se na diskusi o jménu, která jsou hodná pro Gothic.

(JoWooD, WoG a Spellbound si reservují právo odmítnout jméno, pokud by hře vůbec nesedělo.)

Své návrh posílejte SEM na WoG fórum.
Načítám data ...
Nahoru