Nástroje destrukce, soutěž a wall

Sekce: Fanart / Vydáno: 30.5.2014 19:43 / Autor: Pivl / Trvalý odkaz
Máme tu poslední květnový update naší fanartové sekce. Co nás dnes čeká a nemine? Podíváme se opět po delší době na jeden komiks, přineseme novinky o nové soutěži na fóru a uvidíme i další příspěvek do naší nové sekce wallpaperů. Pojďme na to!

Vojtu1122 znají jistě všchni, kteří čtou naše fanartové aktualizace každý pátek. Autor komiksů, povídek a všeho možného z fanartu, jeden z našich redaktorů fanartu a fanartový moderátor fóra si vaši pozornost zasloužil mnohokrát, ať už to bylo za jeho velmi vyvedené komiksy Zkáza ostrova Khorinis nebo jeden z nejnovějších Cesta Temnotou. Odstupem času se ale zjistilo, že jeho u uživatelů nejoblíbenější dílo bylo úplně jiné. Nástroje destrukce byl komiks, který si oblíbil snad každý z fóra, proto všechny velmi rozesmutnělo, když Vojta svůj komiks smazal. Nyní je ale zpět a s novými texty! A takovéto dílo nesmí chybět ani na našem webu! Přečíst si můžete rovnou 2 díly!

Co že se to tak důležitého děje na fóru? Nedávno jsme vás upozorňovali na narozeniny našeho webu a fóra a také na soutěž grafiků s touto událostí spojenou. Nyní je opět řada na vás – Tedy těch, kteří se nezúčastnili, abyste rozhodli o vítězi celé soutěže! Mezi soutěžícími jsou Milhaus, Pivl, Sirius a Sleeper. Všichni se snažili vytvořit nejepší dílo a právě áš hlas na fóru může rozhodnout o jejich umístění! Hlasujte zde!

Dnešní novinku uzavřeme wallpaperem od Ďáblíka123, který se nám již v minulých novinkách ukázal a jistě nikdo nepochybuje o jeho grafickému nadání. Nový wallpaper Harpyje tento fakt rozhodně nezmění.

Přejeme hezký víkend! :)



Načítám data ...
Nahoru