4. ročník Zlatého Diega!

Sekce: Fanart / Vydáno: 19.10.2014 12:24 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Včera na fóru začal již čtvrtý ročník soutěže o nejlepšího povídkáře Zlatý Diego. Jedná se o měsíční klání, do kterého se může přidat každý, kdo má jen trochu chuť psát.

Patříte-li mezi takové, kteří jednou za čas něco rádi napíší, není nic jednodušího, než podat přihlášku na našem fóru! Na přihlašování máte čas do 25. října 18:00. Jakmile se tento čas naplní, vylosuje se pět témat pro povídky pro soutěžcí (a i tato témata máte možnost navrhnout!) a nastane dvoutýdenní fáze pro tvorbu děl. A až i tato skončí, přijde čas na hlasování a rozhodování o vítězi. Více informací o organizaci soutěže se dozvíte na fóru.

A o co se hraje? Kromě toho, že se budete moci honosit prestižním titulem "Vítěz Zlatého Diega 2014" čeká nejlepší díla prezentace na našem webu. A ve hře je i možná něco dalšího ;-)

Neváhejte tedy a přihlaste se ještě dnes. Nesejde na tom, zda jste staří, nebo mladí, zkušení, či nezkušení, šanci zvítězit má každý. A koneckonců, není důležitá výhra, ale účast. A zajímá-li vás, jak by zhruba mohla soutěžní povídka vypadat, podívejte se na vítěze loňských ročníků:
Zlomené království od Lordana
Vítězné povídky roku 2012 od DasaDka, Vojty a Sira Ravena
Růže, šeřík a vlhká mozaika od Katolíka
Vítězná povídka roku 2011 od Lucanuse





Načítám data ...
Nahoru