První fanart v lednu

Sekce: Fanart / Vydáno: 9.1.2015 21:36 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Po velké dávce fanartu o Vánočních prázdninách jsme dali týden oddechu jak sobě, tak vám a tudíž přinášíme teprve dnes první update roku 2015. Nutno říci, že rok zahajujeme slavnostně - širokou porcí kvalitních komiksů, přesněji řečeno tří vítězů Komiksového krále 2014!

Pravda, napsal jsem, že přinášíme tři vítěze, ale absolutní výherce může být jenom jeden a tím se letos stal sám zakladatel naší komunity, webu a fóra El Kamil se svým dílem Hrdinův paradox. Hrdinou v názvu není nikdo jiný, než nám známý Bezejmenný již jako král Myrtany, který aby odvrátil svou smrt, se vrací časem zpět do chvíle, kdy je vhozen do Hornického údolí. Zde chce změnit běh událostí tak, aby v budoucnosti přežil. To však znamená, že musí zastavit své minulé já, aby zlikvidovalo Spáče a vůbec vykonalo veškeré velké činy, jež vykonat mělo. Tyto snahy však nejsou příliš úspěšné a působí spíše komicky. Ostatně, přesvědčit se můžete sami zde. Podotýkám ještě, že pod odkazem nenaleznete pouze čtyři základní díly známé již při soutěži, ale zároveň zbrusu nový díl pátý.

Na druhém místě se v soutěži umístil Vojta1122 a jeho komiks-obraz zvaný Cyklus. Pět dílů je zde na jednu stranu pevně provázaných, na stranu druhou však pevně nezávislých - a je proto jen na čtenáři, v jakém pořadí je bude číst. Každé pořadí je možné, ale každé může při prvním čtení vytvořit jiný dojem. Komiks naleznete pod tímto odkazem.

A na místě třetím se umístil jeden z nejvýznamnějších komiksových autorů současnosti Wilhelm, který ve své soutěžní práci Mezi skřety přináší nejen své typické "vychytávky", ale rovněž u něj dosud nevídané grafické triky. Atmosféra komiksu vás vtáhne do příběhu natolik, že si budete málem připadat jako byste přímo byli v trestanecké kolonii a společně s několika muži pátrali v drsné skřetí zemi po ztraceném rudobaronovi. Než kliknete sem sem, ujistěte se radši, že na sobě máte plnou výzbroj, neboť z dobrodružství, které vás čeká, nemusíte jen tak vyváznout se zdravou kůží.

A to je pro dnešek všechno - ale i za týden se máte na co těšit, za to ručím ;-)



Načítám data ...
Nahoru