Komiksový král 2015

Sekce: Fanart / Vydáno: 1.11.2015 14:45 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Od posledního velikého komiksového klání už uplynul skoro rok - a z toho jasně plyne, že čas pro další již nadešel. Po Khoriniském drakovi tedy přichází Komiksový král!

I letos má tedy každý, od absolutního začátečníka až po zkušeného autora, možnost srovnat síly navzájem s ostatními, opět je tu možnost při atmosféře napínavého klání přispět do bohaté truhlice našeho fanartu - a kromě vcelku zaručeného místa pro své dílo na webu bude i letos možnost vyhrát věcné ceny.

Nejdůležitější informací pro začátek je, že na přihlašování je ode dneška vymezen čas přesně 7 dní. Po té se přihlašování uzavírá a začíná čas vymezený pro tvorbu. Soutěžící budou povinni pro stvrzení své účasti vytvořit alespoň trojdílný komiks na určité z vybraných témat. V závěrečném hlasování dostanou prostor pro vybrání nejlepšího komiksáka roku 2015 jak návštěvníci webu a fóra, tak také odborná komise.

Pro více informací navštivte naše fórum.

A aby toho nebylo málo, přinášíme také zprávu o dění na bezejmenném ostrově, kde se odehrává příběh Nástrojů destrukce. Zatímco Cestovatelé pilně sbírají jeden Nástroj za druhým, boří generál Jensgar pomalu celou Mortovu Zemi svobody. Více se dočtete zde.

Tím dnešní novinka končí, těšte se však na Komiksového krále a další plody Khoriniského draka ;-)
Načítám data ...
Nahoru