Soutěžní maratón

Sekce: Fanart / Vydáno: 2.6.2016 10:30 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Zdravíme po delší době všechny čtenáře webu s fanartovým příspěvkem. Máme toho tentokrát na programu opravdu hodně, nicméně vše sjednocuje jedno téma - soutěže.

V první řadě se podíváme na vítěze posledního ročníku povídkové soutěže Zlatý Diego. Přestože účast nebyla zrovna hojná, přineslo klání rozhodně zajímavá díla k přečtení.

Nejprve to je Emperorova povídka Artefakt, která v soutěži obsadila druhé místo. Autor se s vylosovaným tématem Nález artefaktu, který vypadá, že vůbec nic nedělá, ale přesto se kolem něj neustále něco děje, včetně podivných a nepochopitelných událostí vypořádal velmi zručně - styl prozrazuje zkušeného písaře a prolínání současného světa se světem hry Gothic je vpravdě originální. Text povídky si můžete přečíst zde a nezapomeňte zanechat komentář v příslušném topiku na fóru.

Zlatého Diega získala povídka Hostina od Vojty1122. Je napsána na téma Svádění mladé šlechtičny a usiluje o pohled do mysli dvou velmi odlišných mužů, kteří se snaží sblížit pohlednou mladou dívkou. Povídku je k přečtení zde. I její autor uvítá, pokud zanecháte komentář na fóru.

Tím ovšem s prezentací nových děl nekončíme - kromě Zlatého Diega se totiž nedávno také konala soutěž kreslířů Miltenův pohár a přinesla pěknou várku parádních děl. Dnes vám představíme ta nejlepší z nich.

Na čtvrtém místě se umístila již známá autorka naší komunity Riki se svým digital artovým dílem Návrat do kolonie. Kresbu si můžete prohlédnout v autorčině galerii a okomentovat ji lze na fóru.

Třetí místo obsadil Mikuláš Bugyi s kresbou Call of Beliar. Najdete ji ve webové galerii, komentujte zde.

Druhé místo si vybojoval Jan Zikmunda a kresba Bezejmenný hrdina. Prohlížejte zde, komentujte zde.

A to nejlepší nakonec: vítězkou soutěže se stala Jana Pipiková. Její kresba Noví přátelé zaujala ve všech možných sférách - na facebooku i fóru a úspěch slavila také u odborné poroty. Tím jí také vysloužila výhru: grafický tablet. Svojí první kresbu na něm ovšem autorka věnovala Gothicu a naší stránce. I tu vám můžeme hrdě představit. Obě prohlížejte v galerii a rozhodně nezapomeňte komentovat na fóru.

A pokud jste vydrželi číst až do konce, rozhodně jste neprohloupili. Zbývá totiž oznámit, že nedávno začal nový soutěžní maratón. Soutěžit se letos bude v mnoha kategoriích, mezi kterými si každý určitě najde tu svojí: a účast se může opravdu vyplatit, jelikož se nesoutěží pouze o čest, ale také o věcné ceny. A pokud vás ani přesto účast neláká, rozhodně se vyplatí sledovat náš web i fórum, jelikož se dočkáte jistě spousty zajímavých výtvorů.

Maratón započal soutěží Lesterovo pozadí: soutěží o nejlepší wallpaper. Pokud se o ní dovídáte teprve nyní a chtěli byste se zúčastnit, pak si s tvorbou pospěšte. Díla lze zasílat na náš mail fanart@centrum.cz či na naše fórum už jen do 5. června. Soutěží se o knižní ceny v hodnotě 700 Kč.
Více informací k soutěži naleznete zde.

A to je pro dnešek všechno. Těšíme se na vás opět příště! :-)




Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru