Novinky ohledně Kaiova hudebního alba

Sekce: Série Gothic / Vydáno: 25.6.2016 11:46 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Jsou to téměř už dva roky, co Kai Rosenkranz, známý skladatel z Piranha Bytes, úspěšně ukončil svou kampaň na Kickstarteru. Fanoušci mu tehdy na jeho nové album, které mělo obsahovat i prvky série Gothic a Risen, přispěli částkou převyšující čtyřicet tisíc dolarů.

Bohužel poslední rok nebylo po Kaiovi ani vidu ani slechu. Teprve před pár dny se Kai ozval a přišel s novým updatem. Kai se v této novince hluboce omlouvá fanouškům a vysvětluje, že za jeho neaktivitou stojí více věcí. Jednou z ní je rodina, Kaiovi se totiž loni narodila třetí dcera, tudíž mnoho času tráví s ženou a s dětmi.

Dále Kai získal místo skladatele u několika herních projektů. Jedním z nich je vesmírné RPG The Long Journey Home (zajímavá shoda názvu s Kaiovým albem Journey Home) - mrkněte na trailer. Můžeme jen spekulovat jestli dalším z jeho herních projektů není ELEX, nová hra od Piranha Bytes.

Třetím takovým zádrhelem v Kaiově práci na novém albu byl odchod jeho kamaráda / spolupracovníka, s nímž měl Kai pracovat na orchestrálních nahrávkách. Na to Kai nakonec zůstal sám, a tím pádem se vše protáhlo. Kai také přiznal, že si prošel určitým vyhořením a nějakou dobu mu trvalo, než zase našel motivaci do práce.

Každopádně se zdá, že Kai je z toho venku, snad se nyní dočkáme novinek o albu častěji než jednou do roka. Ostatně mrkněte na video update a také můžete čeknout Kaiovu stránku, kde najdete aktuální status vývoje alba. Uvidíme, jak často se to bude hýbat :) ...


Načítám data ...
Nahoru