Shrnutí novinek z Gothic Remake

Sekce: Gothic Remake / Vydáno: 3.12.2022 13:13 / Autor: Pangur / Trvalý odkaz
Vývoj Gothic remake zdárně pokračuje v rukou Alkimia Interactive, což je oficiální jméno, které si studio THQN v Barceloně vybralo. Chtějí se zaměřit na tvorbu RPG her a akčních adventur. Gothic je jejich křest ohněm, to ovšem neznamená, že se v týmu nenachází zkušení lidé z herního průmyslu! Mimo jiné s nimi pracuje i skladatel a komunitní manažer z původního PB týmu Kai Rosenkranz, který byl jednu chvíli velmi aktivním členem oficiálního THQN Gothic discordu a zodpověděl mnoho otázek fanoušků, detaily přineseme později. Jako další lákadlo jistě poslouží i jeden z vývojářů herní modifikace Kroniky Myrtany: Archolos, který byl po jejím úspěšném vydání naverbován do Alkimia týmu. Je jím Szymon Żak a současně v Alkimia Interactive pracuje jako Test & Build Engineer.

Co se samotného stavu a vzhledu hry týče, zatím největší pastvu pro oči nabídla ukázka starého dolu promítaná na letošním gamescomu. Je jasné, že spousta práce vývojáře ještě čeká, ale z ukázky jde vidět, že se na rozdíl od playable teaseru snaží přiblížit G1 jak slibují. Díky ukázce také víme, že na veškerých NPC tvářích Alkimia spolupracuje s Gate21 což je další studio THQN nacházející se v Sarajevu a na tuto oblast jsou prý mezinárodní experti.

Vidět ovšem tak zajímavé novinky od Alkimie je vzácnost a pokud někdo sleduje vývoj Remaku pravidelně musí se spokojit s pár koncepty příšer, kterými nás občas vývojáři obdaří. V současnosti jde o všem průzkumníkům bažin dobře známou, krvavou mouchu a partu goblinů, kteří nejednoho hráče při pokusu získat almanach pěkně potrápili svým velkým počtem.

Ptáte-li se kdy nejpravděpodobněji uvidíme něco dalšího, těšte se na Vánoce! Snad nám k nim darují obdobnou pohyblivou ukázku jako minulý rok.



Goblini

Goblini
Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru