Nová sekce: Marvin

Sekce: Série Gothic / Vydáno: 14.9.2006 08:51 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Dnešním dnem spouštíme na našem webu českou Marvin databanku. Marvin databanka shrnuje veškeré informace a příkazy, které můžete využít v cheatovacím módu G1, G2 a datadisku. Cílem není nabídnout nečestným hráčům prostředky k podvádění, ale poskytnout informace lidem, kteří tvoří komiksy, fanfilmy, módy, či jiné podobné věci, při kterých se prostě a jednoduše hodí vědět například "jak mám do hry vložit skřetího bojovníka".

Česká Marvin databanka je pouze překladem originální německé databanky, kterou najdete na serveru mondgesaenge.de. Vše samozřejmě proběhlo se souhlasem autorů. Česká Marvin databanka je od Gothicz.net separovaná stránka ve svém vlastním (originálním) grafickém designu. Původně jsme zamýšleli zapreparovat ji do grafického kabátu našeho webu, ovšem to by byla složitá a zdlouhavá práce.

Překlad databanky ovšem ještě není hotov! Uveřejňujeme ji ve fázi, kdy je překlad hotový zhruba z 75%. Přeloženo je vše, kromě animací a předmětů. Tyto dvě stránky si ještě vyžádají hodně práce a testování. Děkujeme za pochopení a věříme, že vám česká Marvin databanka bude k užitku.

Na Marvin databanku se můžete kdykoli přesunout kliknutím na tlačítko v menu sekcí nad logem nebo můžete přímo do prohlížeče zadat jednoduchou a lehce zapamatovatelnou adresu - www.gothicz.net/MDB.cz.

Veškere otázky ohledně české Marvin dabanky pište do tohoto topicu na Gothicz fóru.
Načítám data ...
Nahoru