Vyjde oficiální kuchařka Gothic

Sekce: Série Gothic / Vydáno: 14.1.2024 12:45 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
V březnu se na pulty německých knihkupectví dostane oficiální kuchařka her Gothic - jak informoval worldofgothic.de. Ano, čtete správně, a ne, dnes není prvního dubna. Není to úplně to, co bychom očekávali, ale jako fanoušci série bereme cokoliv!

Kuchařka byla oznámena německým vydavatelstvím Panini v jejich katalogu pro první kvartál roku (přímý link na PDF, strana 60).

V katalogu se píše:

"Když člověk umí dobře vařit, má tady spoustu přátel," říká kuchař Snaf ze Starého tábora.

Kdo jiný by o tom měl něco vědět než právě on. I díky jeho vynikajícím dovednostem v práci s ... no, s čímkoli, co je k dispozici... se série Gothic těší velké oblibě mezi fanoušky počítačových her již více než dvacet let. Od Starého tábora přes rušné uličky ostrova Khorinis až po kolonii v temném Hornickém údolí: Snaf na těchto stránkách představuje šedesát unikátních receptů z nejrozmanitějších koutů světa Gothic!


Podle informací z katalogu vyjde kuchařka v pevné vazbě o 160 stranách 19.března a bude pochopitelně v němčině. Ačkoli kuchařka nebyla oficálně oznámena od THQ Nordic, byla na komunitních kanálech potvrzena jako oficiální. Tedy lidé z THQN a Gothic Remake se na ní nejspíš nějakým způsobem podíleli. Cena je stanovena na 33 euro.

Autorem kuchařky je Tom Grimm, který už, zdá se, má několik podobných kuchařek na svědomí. Například pro Super Mario sérii či Pána prstenů. Na oboje můžete nahlédnout na webu amerického nakladatelství Simon & Schuster. Tyto kuchařky byly vydány i v angličtině, zda se ovšem dočkáme anglické (či jiné) lokalizace Gothic kuchařky zatím není známo. Podle náhledu z již vydaních knih lze usoudit, že se bude jednat o skutečné recepty ze skutečných ingrediencí tak, abychom si je mohli doma všichni připravit.

Gothic kuchařku lze momentálně předobjednávat zde na německém Amazonu.

O vaření jídla bylo dost povyku i v posledním podcastu o Gothic Remake (psali jsme zde). Nyní již tedy víme, že to nebylo jen tak.

Stavte se k nám na fórum nebo na Gothicz Discord a dejte nám vědět, co si o kuchařce myslíte a jaký recept od Snafa byste rádi uvítali.

PS: Katalog k textu u kuchařce velkým písmem připojuje zprávu: Gothic Remake konečně přijde v roce 2024. Pozor, neberme to jako oficiální informaci, vydavatel THQ Nordic o datumu vydání zatím mlčí, ale dá se očekávat, že by hra měla vyjít relativně brzy.



Načítám data ...
Nahoru