Kroniky Myrtany na Brněnské muzejní noci

Sekce: Modifikace / Vydáno: 11.5.2024 15:56 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
V rámci Brněnské muzejní noci je na programu komentované hraní G2 modifikace Kroniky Myrtany - Archolos.

Degustačním večerem s diskuzí a hraním na plátně vás provedou redaktoři časopisu Level Pavel Skoták (aka Paulie, bývalý redaktor Gothicz.net), Michal Vojkůvka a Václav Skoták. Moderovat by měl Jakub Špiřík (Attu Games, LEVEL, Gamer Pie, Sukuba Ensemble).

Kdy: sobota 18. května, 19:30
Kde: Kino Art, Malý sál | Cihlářská 19, Brno
Vstup zdarma, bez rezervace

Kroniky Myrtany: Archolos jsou bezplatnou modifikací a totální konverzí Gothic II: Gold Edition. Obsahují zcela nový otevřený svět, vylepšený systém rozvoje postavy, nové herní prvky a rozmanitý příběh. Hlavní cíl tohoto projektu je uctít jednu z nejlepších RPG her a přinést fanouškům originální série Gothic i novým hráčům další dobrodružství v Království myrtanském.

Paulie píše: Budeme ukazovat určitá místa a části ze hry, procházet při tom Archolos a povídat o tom. Určitě nepojedeme od nuly dál, protože bychom neukázali dost věcí, mechanik a podobně. Hraní bude trvat zhruba hodinu až hodinu a půl. Kapacita sálu je omezená, přesný počet míst bych asi neřešil, spousta lidí si sedává i na schody nebo postává kolem. Kromě nás je v Artu ještě dost dalšího herního programu, tak bych doporučil návštěvu stránek Artu.

Více informací:
Kroniky Myrtany na webu Gothicz.net
Událost na Facebooku
Detail události na webu kina Art
Web Brněnské muzejní noci





Načítám data ...
Nahoru