Další textury a Prokletí

Sekce: Fanart / Vydáno: 12.9.2014 17:35 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Po horkých dnech, jak se zdá, přichází podzim. Může se opravdu jednat jen o pouhé zdání - třeba nás čeká ještě několik prosluněných dní... To všechno je ale nejisté. Za to Fanartový pátek, ten už jistotou je. A co vám dnes nabídneme?

V prvé řadě to bude rozšíření nové databáze textur. Jistě si všichni dobře pamatujete jeden z nejdelších a nejoblíbenějších komiksů Dirianovy toulky. Jistě si také pamatujete, že právě tento komiks byl obohacen o nejednu novou texturu. Vskutku, jejich autor, Taria, to s texturami umí a o tom vás také dnes přesvědčí devíti textarami, které ovšem nejsou pouze z jeho komiksu. Prohlédnout a stahovat je můžete zde.

Dále pro vás máme nový díl komiksu Prokletí Nového tábora od Vojty. Vyšetřovatelům Cronosovi a Bladeovi je stále bráněno v řádném pátrání po člověku, jenž stojí za nedávnými vraždami. Jediné, co je zatím může uklidňovat, je fakt, že žádné vraždy nepřibývají. Vydrží to ale i nadále? Před Cronosem náhle povstanou přízraky případu Starého hradu a udržet případ pod kontrolou bude více než náročné. Nový díl můžete přečíst zde.

A nakonec ještě jedna příjemná zpráva - velké finále filmařské soutěže Khoriniský drak se již kvapem blíží! Já vám dnes ještě nejsem s to přesně říci, kdy přijde, mohu vám ale zaručit, že s nejvyšší pravděpodobností budete moci již příští pátek hlasovat o vítězi jak zde, na webu, tak také na fóru. Určitě sledujte dění okolo této soutěže, protože není zcela běžné, aby se v jednu chvíli sešlo hned několik nových filmů.

A tím dnešní FanArtový pátek končí a já předávám pomyslnou štafetu jednomu z mých kolegů, který vás pohostí již za týden.



Načítám data ...
Nahoru