FanArtová smršť

Sekce: Fanart / Vydáno: 12.3.2016 21:34 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Po delší době přicházíme s novým fanartovým updatem. A že se máte po té době nač těšit, je jisto: zvláště pak, jste-li milovníky komiksů. Dnes nás totiž v prvé řadě čeká prezentace vítězů soutěže Komiksový Král 2015.

Třetí místo v této soutěži získal letos El Kamil za komiks Pětka pod bariérou. Úspěch mu přinesl především humor, ovšem komiks přináší také zkušeně vybudovaný a silně gradující děj. Čtenář se může rovněž těšit na prvotřídní grafiku - práci s editorem autor skutečně ovládá, což dosvědčí i do obrázků vložené množství mimoherních předmětů. Komiks si můžete přečíst zde.

Na druhém místě se umístil Lordan. Jeho komiks Kazatel zaujal především pozoruhodným dějem, působivými scénami i vylíčením lidských osudů během revoluce. Komiks využívá krásných lokalit L'Hiver módu, přečíst si jej můžete zde.

Vítězem Komiksového Krále 2015 se ovšem stal zcela jednoznačně Milhaus za komiks Uprchlík! Jeho dílo je inovativní ve dvou ohledech - v první řadě není předloženo v klasickém jpg formátu, nýbrž jako pdf sešit. Ovšem snad jako první člověk v naší komunitě využívá Milhaus zdařile princip alegorie. Komiks je tak zdařilým vhledem do problémů, které doprovází dnešní svět, předvedeným ovšem také v povedeném grafickém kabátě. A navzdory vážnosti tématu nechybí ani dávka humoru, která ovšem záležitost vůbec nezlehčuje, ba možná spíše naopak, přidává jí na vážnosti. Komiks si přečtete zde.

A aby toho nebylo málo, přidáváme ještě jeden další díl Nástrojů destrukce, který dovádí děj k důležitému zlomovému bodu. Čtěte jej zde.

Nedávno skončila soutěž Zlatý Diego 2016. V letošním poněkud tichém ročníku vyhrál Vojta1122 se svou povídkou Hostina, která bude výhledově rovněž dostupná na webu. Na druhém místě se umístil Emperor a jeho povídka Artefakt. Třetí místo obsadil Kočičák za svou povídku Proměna.

Nakonec se ještě sluší připomenout, že stále probíhá hlasování v soutěži Miltenův pohár 2016. Své favority můžete podpořit jednak na fóru, zároveň ale také na našem facebooku. Proto neváhejte - čas zbývá už pouze do středy.

A to je pro dnešní update všechno. Pevně doufám, že na ten další nebudete muset čekat tak dlouhou dobu.



Načítám data ...
Nahoru