Historie Khorinisu - Rozsáhlý mód ve vývoji

Sekce: Modifikace / Vydáno: 3.9.2017 07:23 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Historie Khorinisu je velmi slibně vypadající modifikace pro G2 Noc Havrana od našich polských kolegů. Mód, jenž autoři odvážně nazývají "datadisk" a který bude díky profesionálním polským hercům plně nadabován, je stále ve vývoji a jeho děj nás zavede do období před událostmi prvního dílu. Autoři slibují zbrusu nový herní svět, jenž má být "mnohem větší" než původní lokace v G2. Ty navíc budou přepracované do zasazení modifikace. Datum vydání autoři zatím odhadovat nechtějí, takže jen můžeme doufat, že se jim to povede dotáhnout do konce, protože to vypadá parádně!

Děj datadisku Historie Khorinisu je zasazen na ostrov Vaduz, který je součástí království Myrtana, a je důležitým centrem pro obchod, těžbu a zemědělství. Na ostrově Vaduz najdeme obrovské město, spoustu farem, dolů, hospod, soupeřící cechy obchodníků, klášter Adanose a mnoho dalších zajímavých míst, která jen čekají na objevení. Hlavní postavou bude Lars, jehož život se vlivem záhadných intrik dramaticky změní. Hráč se bude moci rozhodnout, ke které vlivné guildě se přidá a jak ovlivní osud nepřátel. Během hry se setkáte se spoustu postav ze světa ságy Gothic a poznáte jejich život před stvořením Bariéry.


Více informací najdete na webové stránce modifikace. Celý projekt můžete sledovat i na Facebooku. Nezapomeňte se také zapojit do diskuse na fóru.

Mrkněte také na FAQ video (s českými titulky):

Načítám data ...
Nahoru