Nový komiks "Já, odsouzený"

Sekce: Fanart / Vydáno: 26.3.2023 16:44 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Už se dlouho nestalo, abychom vám na webu odprezentovali nějaký nový komiks - leč zázraky se dějí, tak proč by se nemohla vedle nich stát i taková maličkost, jako je nějaký nový komiks z Gothic universa?

A že se jedná o Gothic universum v pravém slova smyslu! Komiks Já, odsouzený, který pro vás vytvořil starý známý autor Wilhelm, vás zavede rovnou do srdce těžařské kolonie? Do Starého tábora, říkáte si? Ano, to taky, ale tím pravým srdcem je přeci Starý důl, který do kolonie pumpuje rudu, bez které by se toho pod bariérou asi mnoho nedělo. Wilhelm se vší pílí představuje onu drsnou tvář kopáčského života v kolonii - ovšem i zde nalézá, přinejmenším pro svého protagonistu, střípek naděje, šanci vyhrabat se v neúprosném společenském žebříčku trochu výš...

Nebyl by to Wilhelm, aby vše nepropracovával do detailu. Dočkáte se nejen spoustu krvavých bojových scén, ale i témat jako je nedostatek tesařů v kolonii - a to s příslušnými výjevy, na nichž pár těchto vzácných jedinců buduje ve Starém táboře novou chatrč. Co dále? Co dále? Obohacená fauna kolonie? Jak je libo! A dál? Nu, v komiksu je toho spousta a nejlépe uděláte, když se na to kouknete sami!

Jo a ještě jedna věc: komiks vlastně není tak úplně nový. Jedná se o remake Wilhelmova staršího projektu - ovšem o remake tak důsledný, že o něm lze v klidu mluvit jako o novém komiksu.

Komiks čtěte ZDE
Komiks komentujte ZDE



Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru