Johann Ertl uklidňuje situaci

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 21.9.2006 19:40 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Když je problém, přiběhne Johann Ertl, community manager JoWooDu, a situaci objasní. Stejně tomu je i kolem ohlášení návratu Gothica 3 do vývoje a s tím spojených spekulací o zabugovanosti hry a odložení data vydání. Přinášíme vám překlad Johannova příspěvku z JoWooD fóra. Díky Suchardovi za malilinkatou pomoc :).

Tak lidi, mnoho se napsalo, mnoho se spekulovalo, a je čas dát pár věcí dohromady:

1. Nikdo netestoval finální verzi, protože finální verze je právě ve výrobě (milá formulace...)
2. Většina "testů" proběhla na první Gold verzi (která do sériové výroby nakonec poslána nebyla) nebo na ještě značně starších verzích.
3. Ze hry nebyla vyškrtnuta ani žádná herní ani obsahová featura, aby se urychlila produkce. Každý, kdo by dal takový námět, by byl buď od Piranha Bytes nebo od producenta Michaela Peacka postaven ke zdi - a ne k malování portrétu.
4. Já sám jsem hrál prvotní Gold verzi a jediná chyba, kterou jsem měl, byla právě ta, kvůli které se zhotovil nový Goldmaster (a jak víte, ta samotná mi okouzlení hrou nevzala).
5. Opravy byly současně i některé další věci, na než se mezitím přišlo, optimalizuje - jak Piranha Bytes už řekli - pořád. 13.10. dostanete absolutně vynikající a stabilní hru.
6. A protože je tu určitě někdo, kdo mě moc nezná, a napíše něco ve smyslu "zaujatý" nebo "tos přece musel říct", mám tu následující nabídku:

Každý člen komunity, který v prodejní verzi najde áčkový bug, který souvisí s Gothic 3 a ne jeho systémem, toho pozvu na víkend do tábora exhibičního boje, potrénuju s ním a - pokud bude plnoletý a bude ho to zajímat - pozvu ho také na Nirvanu.

Amen.
Načítám data ...
Nahoru