Interview @ FiringSquad.com

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 6.10.2006 19:45 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Server FiringSquad.com uveřejnil interview (v angličtině) s manažerem Blain Christine (Aspyr Media) a v něm, kromě stále stejných a donekonečna omílaných informací o hře, zda je v plánu demoverze Gothicu 3. Shrnuté informace z interview s B. Christine vám přinášíme v této krátké novince.

Plány vývojářů z Pyranha Bytes spočívaly ve tvorbě toho nejlepšího single-player RPG, které doposud spatřilo světlo Světa. Místo, ve kterém žije každé NPC vlastním životem, dělá si svou práci a reaguje na okolní svět individuálně na základě událostí, které, jako obvykle, řídíte a ovlivňujete vy v kůži bezejmenného hrdiny. Vše v novém kabátku, s detailní fyzikou, novým soubojovým a levelovým systémem s hromadou dovedností, do kterých si budete přidávat bodíky, a také s excelentní hudbou, doprovázející vás téměř na každém kroku. Jak už je zřejmé z minulých dílů Gothica a doposud vydaných hudebních ukázek, nepůjde o žádnou amaterskou fidlovačku. Blain se taktéž zmiňuje o nejoblíbenější kreatuře ze hry, kterou mají všichni ve studiu nejraději, a tou je, díky své velikosti a strachnahánějícímu škrábavému pochodu, Minecrawler - stvůra ne nepodobná tarantuli křížené s kudlankou, tady starý známý důlní červ. Také zlověstný Ogre prý bude respektovanou postavou, do které se jen tak nějaký člobrda nepustí.

Všichni, kdo čekají, že si Gothic 3 vyzkouší ještě před samotným zakoupením plné verze hry, bohužel musíme zklamat. Na základě rozlehlosti a složitosti hry, jakou Gothic 3 opravdu je, není (prozatím), dle slov německých Piraní, možné pracovat na demoverzi hry a není doposud vůbec naplánována.
Načítám data ...
Nahoru