Žoldákův requiem a čistka

Sekce: Fanart / Vydáno: 25.12.2006 16:52 / Autor: Paulie / Trvalý odkaz
Po včerejší velké nadílce, kde si jistě všichni přišli na své, tu máme takové menší pokračování. Garrett nám nadělil 6.díl jeho povídky Žoldákův requiem, který by za žádnou cenu neměl ujít vaší pozornosti :).

Když Homer odešel, poručil si Hurik ještě jedno poslední pivo a jen tak zadumaně seděl a prohlížel si osazenstvo taverny, které se od oběda pozměnilo. V Novém táboře moc zábavy člověk nenašel a tak nebylo divu, že už se taverna začala poznenáhla plnit, ačkoli bylo stále odpoledne a venku svítilo slunce na čisté modré obloze. Bandité, jenž se vrátili z lovu nebo z nějaké obchůzky mimo tábor, se sesedli u stolů a chvástali se, nebo se o něčem dohadovali.


Druhou, už poněkud méně pozitivní zprávou je promazání FanArtu. Dnes je to jedna z chystaných čistek děl, která nejsou hotová a jejich pravděpodobnost na dodělání je nulová nebo jsou to díla, která nemají úroveň a nenabízí kvalitní obsah. Chápu, že to může znít divně, ale je to tak. Spolu s El Kamilem a ostatními komisaři chceme oddělit zrno od plev a tato čistka je nezbytná. Pro dnešek se můžete rozloučit s těmito díly:

Boj o Myrthanu
Boží válečník
Cesta do Khorinidu
Cesta mága
Čepel mága
Dračí hrozba
Dračí svět
Feladior
Nedův příběh
Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru