FanArt

Sekce: Fanart / Vydáno: 18.2.2007 15:30 / Autor: Paulie / Trvalý odkaz
Dnes jsou tu pro vás dvě povídky a dvě kresby. Nejprve je to povídka Naděje umírá poslední od VMC se svou 13.kapitolou s názvem Vítej na západě.

Slabé slunce se pomalu vytratilo z oblohy a vesnici zahalil stín. Ne stín noci, ale to černé mraky rychle pluly k západu. Bojovník sledován svými společníky mlčky stál a naslouchal okolí. Náhle se kolem něj prohnaly dvě srnky, které splašeně vyběhly z východního lesa. Chvíli kličkovaly mezi spálenými domy a pak si to zamířily lesní cestou na západ.


Jako druhá Mozkomorrrova povídka Ze života banditů se svým 6.dílem.

Fernando seděl v klidu u svého krbu a spal v pohodlném křesle. Oheň praskal a dotvářel příjemnou atmosféru poledního spánku. Nebýt ovšem lomozu a hluku za jeho dveřmi. Fernando se s trhnutím probudil a zmateně se ohlížel po pokoji. Trochu se vzpamatoval a šel strhnout závěs z okna. Do místnosti se hned vlilo jasné světlo které osvětlilo dveře. Fernando si promnul oči a vydal se ke dveřím, podívat se co se to děje. Když byl u dveří a chytl za kliku, dveře se rozletěli, že div Fernanda nebouchly, a dovnitř vpadl udýchaný Bold.


A jako poslední jsou dvě Mozkomorrrovy kresby. Nejprve je to Mistr Daeros a jako druhý je to Lovec.
Načítám data ...
Nahoru