Táborem v Arcanii bude 'Černá voda'

Sekce: Arcania: Gothic 4 / Vydáno: 2.4.2009 17:54 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Tábor v bažinách, který se bude vyskytovat v Arcanii, bude nést jméno Černá voda. Rozhli jste o tom vy, fanoušci (ačkoli většinou ti němečtí), ve fanouškovském hlasování, o kterém jsme vás informovali již několikrát.

Černá voda ovšem je pouze neoficiální překlad z originálního německého "Schwarzwasser", takže nemůžeme zajistit, že pokud bude Arcania v češtině, že v ní opravdu bude tento tábor pod tímto jménem. Nicméně překlad Černá voda je nejjasnější a nejlogičtější, takže předpokládáme, že to tak bude i v případné češtině.

Přinášíme vám také překlad komentáře Community Managera EDLa k závěru soutěžě:

Nazdar všichni,

poté co jsme několik dnů přemýšleli, jak tuto spornou soutěž uzavřít, opravdu jsme, a tím myslím JoWooD, World of Gothic a Spellbound, došli k nějakému rozhodnutí. Měli jsme víceméně tři možnosti:

1. Vítězné jméno vetovat a tím vetovat i celou soutěž. Veto ale nepřišlo z žádné strany, a to jsme se ptali opravdu každého, který s tím má co dočinění. Veto by také celý tento "experiment", jak tomu já říkám, přivedlo až do absurdity. Nejdřív vás necháme vybrat nějaké jméno a pak bychom řekli: "Sorry, to nic nebylo. Všechno znovu."

2. Udělat nové hlasování mezi oběma kandidáty. Proč? Zase znovu hlasovat? Také tady se všichni zúčastnění shodli, že by to už bylo příliš. (Na tomto místě díky Donu Estebanovi, který všechno spravedlivě vyzkoušel. Ano, i nyní byly dvojité účty, které hlasovaly, ale pouze velmi málo a konečný výsledek stejně nezměnily.)

3. Nechat vše ve vašich rukách a vyhlásit za vítěze to jméno, které dostalo nejvíce hlasů, i když to bylo těsně. A tak jsme se také rozhodli.

Vítězem se stává "Schwarzwasser", tábor v bažině bude nést toto jméno a my gratulujeme uživatel Cappa.

Tak, nyní ale je jasné, že ne každému se toto jméno bude líbit. Je to logické, to jsou prostě jména. Ale akceptujeme skutečnost, že "Schwarzwasser" dostalo prostě nejvíce hlasů a tím se v demokratickém hlasování stalo vítězem. Myslíme, že všichni během tohoto experimentu poznali, jako emotivní a těžké může být takové rozhodnutí. A to se jedná "jen" o jméno malého tábora ve velké bažině. Jen si představte, kdybysme měli hledat jméno pro hlavní město...

Děkujeme všem zúčastněným, děkujeme za bohatou diskusi a děkujeme za vaši trpělivost.

JoWooD, World of Gothic, Spellbound.
Načítám data ...
Nahoru