Výsledky Zlatého Diega + Nordmarská Orlice + něco navíc...

Sekce: Fanart / Vydáno: 13.12.2020 18:06 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Zlatý Diego je po dlouhé době u konce. Klání to bylo napínavé, byť hlavně o ostatní pozice na stupních vítězů. První místo s přehledem obsadila doposud neznámá autorka Mína s povídkou Ochráncem města na jednu noc - napínavou detektivkou o Abuyinovi, který se rozhodne vzít jedné noci bezpečnost khoriniského města do vlastních rukou. O druhé místo se dělili dva autoři Vojta1122 s lyrickou povídkou o Xardasově konci zvanou Poprava a David Sokol s humorným kouskem Zhubni, nebo zhebni! Nejlepší kousky soutěže můžete již nyní číst na našem webu!

A jak to bylo s dalším pořadím? To všechno se můžete dozvědět ve speciálním vydání magazínu Nordmarská Orlice, který zcela nečekaně vydal organizátor soutěže Janp, aby v něm zveřejnil výsledky soutěže. Ale pozor! V nové Orlici si nepřečtete jenom toto, ale i zajímavý článek o žoldácích, jménech ve světě Gothic a vůbec mnohém dalším! Proto neváhejte a čtěte novou Orlici zde!

A abychom k této dávce přidali ještě něco málo navíc, tak upozorňujeme na nový gameplay z našeho youtube: je to ukázka z modifikace pro Gothic 3. Tento Content Mod rozšíří hru a navíc vás více naladí do atmosféry předchozích dílů série. Nezapomeňte nás odebírat, aby vás neminula další podobná videa!
Načítám data ...
Nahoru